Planlægger du en renovering af badeværelset i 2020? Se kommende trends!

Planlægger du en renovering eller indretning af et badeværelse i 2020? Sørg for at stifte bekendtskab med de nyeste tendenser inden for tilrettelæggelse af badeværelser. Disse har ændret sig betydeligt i forhold til dem, der var i kraft i 2019. I år vil badeværelserne blive domineret af blå, som blev annonceret af Pantone som farven i 2020. Hvad har interiørdesignere ellers forberedt på os i det kommende år? Hvordan arrangeres et moderigtigt badeværelse? Vi leder efter svar på disse og andre spørgsmål om badeværelsesindretning med mærket Cersanit. Bliv inspireret med os!

klassisk blå

Hot trend: Klassisk blå på badeværelset

I slutningen af ​​hvert år vælger American Pantone Institute farven på det næste år. Det sætter ofte trends inden for både mode og indretning. Årets farve dominerer indretningsprojekter, tilføjelser og tilbehør. Interiører inspireret af det er det mest moderigtige og opdaterede. Det næste år - 2020 markeres med Classic Blue. Det formodes at symbolisere fred, selvtillid, ønsket om stabilitet og livsfundamenter i usikre tider såvel som teknologi, der kommer ind i ethvert menneskes liv med stigende mod. Pantone-eksperter betragter også klassisk blå som et synonym for elegance i sin reneste form. Klassisk blådet er også et ideelt valg til badeværelsesindretning. Blåtonerne passer meget godt til badeværelser i enhver stil. Cersanit-mærket, der allerede har forberedt samlinger af badeværelsesfliser i blå nuancer, ved dette . Forslagene inkluderer stærk marineblå, stilfuld turkis og delikat blå. Hvordan bruges klassisk blå i et badeværelsesarrangement?

Blå badeværelse i øko-stil

Inspiration til naturen er mere og mere markeret i arrangementstendenser, og badeværelser, der vil være moderigtige i 2020, er et perfekt eksempel . Alt, hvad der henviser til økologi og det naturlige miljø, vil være på toppen i interiøret . Derfor vil plantemotiver dominere såvel som gulv- og vægfliser, der henviser til naturen. Der vil være masser af dem i Zambezi-samlingen , som er inspireret af Afrika. Farvepaletten inkluderer bløde nuancer af elfenben, subtile greens inspireret af afrikanske savanner og en stærk marineblå, der fremkalder himlen. Zambezi- kollektionen fra Cersanit tilbyder 3 typer fliser: glatte, strukturelle, i to varianter - hver med en mat finish.

Blå mosaik på badeværelset

Der vil være en mosaik i et moderigtigt badeværelse . I den kommende sæson vil hun være hoveddekorationen i badeværelset. Imidlertid vil den moderigtige mosaik være langt fra sin klassiske form for små firkanter. Væggene har moderne sekskanter eller en charmerende mursten, der supplerer badeværelsesarrangementet i en loftstil. Colour Blink- kollektionen fra Cersanit er det perfekte valg til industrielt interiør . Det tilbyder både glatte bundfliser samt strukturelle og originale mosaikker i form af den såkaldte Visirer, alle i moderigtige blå nuancer denne sæson . Den turkis mosaik kan kombineres med beige eller creme.

Mosaikken i badeværelset kan også have en retro- eller boho-stil, dvs. holde formen af ​​trekanter, der understreger designkonceptet og geometriske former. Mosaikmønsteret kan bruges på badeværelsesgulvet eller dets fragmenter, fx i brusebadet, som giver dig mulighed for at adskille specifikke zoner i det indre . Det vil også se godt ud omkring spejlet eller som at fylde overfladen over skabe. Mini-formatet af fliser er perfekt til små badeværelser i en boligblok og giver dem karakter.

Fliser i stort format i klassisk blå farve

2020 badeværelsetendenser glemmer ikke fans af moderne interiør. For dem har de forberedt XXL-fliser i stort format . De er perfekte til rummelige badeværelser. De er ikke kun smukke, men også praktiske. De vil blive lide af folk, der ikke er på vej til at rengøre badeværelset hver dag og fjerne snavs fra leddene.

Fliser fra en samling som Gravity fra Cersanit er også et ideelt valg til et badeværelse i glamour-stil. Når de placeres på væggen, ser de elegante og luksuriøse ud. Stilfuld marineblå kombineret med delikat hvid og suppleret med gyldent tilbehør skaber et badeværelse lige fra filmen The Great Gatsby. Derudover brugte Cersanit-mærket i Gravity-kollektionen en satin finish , som er ekstremt stilfuld. Samlingen indeholder både glatte og sarte fliser med et geometrisk mønster og en stærkt markeret struktur.

pasteltilbehør på badeværelset

Pastel badeværelse

Kølig mynte, duftende fersken, sødrosa eller original drengeblå fra Stone Flowers- samlingen til stede i dekorationer - pastelfarver er en anden trend i badeværelserne i 2020 . Kombineret med hvidt og gråt vil de bringe en varm og hyggelig atmosfære på badeværelset og gøre det indre af rummet afslappende og afslappende. Lyseblå, lyserød eller mynte er et fremragende valg til små badeværelser, der skal forstørres optisk . Du kan invitere pasteller til badeværelset på gulvet eller væggen. Den perfekte tilføjelse til et pastelbadeværelse i blid blues eller sarte roser vil være hvide bygninger og møbler i denne farve.

Moderne teknologier, dvs. bekvemmelighed frem for alt

Det moderigtige badeværelse 2020 finder et sted ikke kun i moderigtige blå nuancer, men også teknologi. Toiletter uden fælg , bad toiletter , minimalistiske flush plader eller berøringsfri håndvask armaturer er et symbol på innovation og bekvemmelighed i moderne badeværelser på toppen. De introducerede løsninger er primært beregnet til at øge komforten og sikkerheden i hjemmebadeværelset.

2020 badeværelsetendenser lover at være ekstremt spændende. Det mest fashionable interiør holdes inden for variationerne i blå og grønne nuancer. Disse farver vises i både intense nuancer såvel som delikate pastellfarver. Kombineret med beige og hvid giver de badeværelserne et hyggeligt udtryk, mens de kombineres med guld giver dig mulighed for at arrangere et stilfuldt badeværelse, hvis andet navn vil være elegance. Nye samlinger af Cersanit væg- og gulvfliser hjælper med at skabe smukke og fashionable badeværelser i 2020.