Varmt gulv på badeværelset til rådighed for alle

Glæden ved at træde på et varmt gulv er især ønskeligt i badeværelset, fordi det er her, vi normalt går barfodet på sten eller keramiske fliser, der er kølige at røre ved.

For at nyde den højeste termiske komfort er det bedst at installere elektrisk gulvvarme. Det kan være den eneste eller ekstra varmekilde. De kan arrangeres i et helt nyt badeværelse såvel som i et renoveret på gamle gulvfliser. Vi bruger varmekabler eller måtter til dette formål og en termostat til regulering.

Glæden ved at gå på et varmt gulv bliver en standard, der er tilgængelig for alle i dag. 

Den populære opfattelse er, at der er en myte om elektrisk opvarmning: høje omkostninger. Desværre sker det, at på grund af denne misforståelse opgiver vi den komfort, der er inden for vores rækkevidde. 

Den ideelle løsning til styring er den nye innovative DEVIreg ™ Smart termostat, som giver dig mulighed for at styre din opvarmning via din smartphone takket være DEVIsmart ™ -appen. Det er den mest intuitive termostat, du kan finde på markedet. Dens attraktive udseende, brugervenlighed og intelligente energibesparende funktioner sikrer komforten ved gulvvarme i hvert badeværelse.

Se et moderne badeværelse og lær om udtalelsen fra ejerne!

Se hvad filmens helte blev drevet af, når du valgte en DEVIreg ™ Smart termostat til opvarmning af gulvet i deres badeværelse.