Engelsk morgenmad, britisk stil i køkkenet og på tallerkenen

En stiliseret pejs, et blomstret sofadæksel og mange souvenir-nipsgenstande - sådan ser en typisk stue i engelsk stil ud . Det kan være overbelastet og en smule kitschy eller stilfuldt og utroligt hyggeligt . Men hvordan kan denne stil - når det er bedst - smugles ind i køkkenet ? Svaret kan være et klassisk, hyggeligt arrangement og ... en ægte engelsk morgenmad. Dette er den perfekte opskrift til at gå til øerne uden at forlade dit hjem.

Komplet engelsk morgenmad, en opskrift på en engelsk morgenmad

En typisk engelsk morgenmad er lige så rig, som den er vanskelig at fordøje. Dens tradition går dog tilbage til det 13. århundrede, og smagssensationerne gør det værd at forkæle sig med et sådant prank fra tid til anden. Tilsyneladende var det morgenmad, der ofte var det eneste påfyldningsmåltid for engelske bønder, så det måtte være meget kalorisk. Så hvordan ser en skål ud, der er et symbol på engelsk køkken?

De grundlæggende ingredienser i en komplet engelsk morgenmad er æg, bacon, pølser og bønner . Knasende, brunede smørede skåle er perfekte til dette . Dette er dog kun det grundlag, hvorpå du kan skabe utallige variationer af denne rige skål. De mest populære versioner er stegte æg, sprød stegt bacon, engelske pølser og bønner i tomatsauce. Alt serveres naturligvis varmt.

Stegte svampe og tomater, kartoffelpandekage, sort budding (en skål, der ligner vores sort budding) kan også lande på vores tallerken . I den "rige" version kan vi berige den engelske morgenmad med korn eller grød, kartoffelkroketter, marmelade eller frugt .

Det er også værd at servere drikkevarer: appelsinsaft og kaffe eller te . Hvis vi vil være ortodokse, lad os servere te med mælk, dvs. bayersk. Det er dog ikke nødvendigt, da denne drink ikke er særlig populær i Polen. En stærk, sort sort te af høj kvalitet er nok.

Engelsk morgenmad i engelsk køkken - hvilket arrangement?

Den engelske stil har mange indflydelser og kan være ekstremt alsidig. Det er værd at se nærmere på det og invitere det til dit hjem for at skabe en varm, familiær atmosfære med et strejf af elegance. Køkkenet, indrettet i engelsk stil, vil være hyggeligt og smagfuldt på samme tid. Dens typiske kendetegn er lette, creme, dekorerede fronter af køkkenskabe , adskillige åbninger, ruder, gennembrudte elementer og retro tilbehør . Hvis pladsen tillader dig, skal du sørge for at anbringe en køkkenø. Træ er også et uadskilleligt element. Dominante farver: knuste hvide og beige.

Større husholdningsapparater kan skjules under bygningen, eller tværtimod kan moderne apparater vises for at svare til det traditionelle arrangement. Når du vælger mindre enheder, såsom en kedel eller brødrister, er det værd at vælge britisk design - enkle, klassiske former, der henviser til moderne løsninger og skjuler moderne teknologier. Du kan også opleve rummet med accenter i en stærkere farve , såsom rød.

Engelsk køkken bør ikke være hårdt, så vær ikke bange for tilføjelser. Det er dog værd at være moderat og ikke gå overbord, så engelsk design ikke bliver til bedstemors.

Køkken i engelsk stil i forskellige former

• Køkken i engelsk stil i en hyttekonvention

Takket være et sådant arrangement vil du give interiøret en idyllisk-romantisk karakter. Blomstremønstre , der er typiske for England , samt rutete stoffer, blonder og let træ fungerer mest her . Stilen kan bære endda en smule overdrivelse - romantiske billeder , krukker med krydderier, hvidløgsfletninger, tørrede urter, et udvalg af te eller porcelænsservise i et glas kommode kan være dekorationer . Skjul ikke alt i skabe - knick - knacks på toppen er et karakteristisk træk ved det engelske interiør.

• Engelsk køkken i kolonial eller victoriansk konvention

Den engelske stil er ikke kun landlig, idyllisk atmosfære, men også rige, næsten kongelige arrangementer. Med henvisning til den victorianske eller kolonistil er det værd at bryde hvid og beige med en stærk accent - flaskegrøn, burgunder eller mørkt, eksotisk træ . Møbler kan være rigt dekoreret. Når du vælger tilbehør, skal du vælge dem med en orientalsk karakter . En stor, iøjnefaldende hætte, der er formet som en pejs, som er et meget karakteristisk element i det engelske køkken, vil være perfekt her.

Den engelske stil er ikke kun ekstremt elegant, men har også et strejf af tidløs charme. Ved at introducere det til dit køkken arrangerer vi et lyst og hyggeligt interiør, fyldt med træ, naturlige stoffer og familiehåndværk. I en sådan indstilling vil en ægte engelsk morgenmad ikke kun være et godt morgenmåltid, men det vil få ægthed og styrke til at introducere os til den karakteristiske britiske atmosfære.