Lille altan - 5 måder at indrette

Lille altan - god afslapning! Et lille rum betyder ikke nødvendigvis, at vi ikke kan arrangere vores lille oase af afslapning der. Et par elementer er nok til at skabe et sted, hvor vi kan sidde ned med en bog, drikke kaffe om morgenen og vin om aftenen. Inden foråret er i fuld gang, her er nogle tip til, hvordan man arrangerer en lille altan.

Det siges, at "lille er smuk", så hvorfor ikke gøre vores lille ballon til et smukt rum? Vi kan gøre det på flere måder, og vi har ikke brug for designermøbler eller et stort rum. Lad os tage et stykke papir og planlægge, hvordan vores altan skal se ud. Overvej ikke kun dens størrelse, men også omgivelserne, typen af ​​bygninger, balustrader og gulve. På trods af den lille plads har vi mange måder at arrangere!

Hvordan arrangeres et hvilested på balkonen?

Hvis altanen skal bruges som et sted til afslapning om eftermiddagen, skal vi først og fremmest sørge for, at der er et behageligt sæde på den. Det kan være en økopallepuf, en lænestol eller en bænk. Lad os gøre det behageligt og blødt. Du skal bruge puder, et tæppe og et tæppe. Der skal også være et lille bord ved hånden til en kop og en lanterne med et lys - for eksempel en trækasse, der er sat på hovedet.

Cafe på balkonen - hvorfor ikke?

Vores altan kan også være et mødested. Kaffe med en nabo, vin med en kæreste, frokost med en ven? Altanen er det perfekte sted til sådanne daglige begivenheder. Til dette har vi brug for et bord og stole. Det kan være et sæt lavet af træ eller metal, for en lille altan er det værd at vælge en foldet version for hurtigt at tage møblerne hjem i tilfælde af regn. Lad os også tage os af tilbehør - lanterner eller bomuldskugler, blomster i potter og på bordet, en original plakat på væggen.

Hvordan man forstørrer stuen?

Ballonen er den perfekte forlængelse af stuen, især hvis den er lukket, og vi kan arrangere den som et værelse inde i lejligheden. En lille sofa, fx lavet af kurv og et sofabord, en hylde til blomster eller bøger, et tæppe på gulvet, en vase fuld af tulipaner og endda papirlygter eller pomponer fastgjort til "loftet" - alt dette får os til at føle os på balkonen som i en ekstra, hemmeligt rum.

Hvordan arrangeres en have på altanen?

Folk, der elsker grønne områder og blomster, kan arrangere en lille have på altanen. Du kan bruge et gelænder, et gulv, men også en væg og et vindueskarm. Hvis størrelsen tillader det, er det også værd at overveje en metal- eller træreol, hvor vi kan placere potter med blomster eller urter. I en sådan have kan vi også med succes drive vores eget private mini-drivhus og dyrke grøntsager - purløg, salat eller radise.

Vejen til en balkon med lavt budget

Altanen kan også indrettes uden noget specielt budget. Det er nok at lægge en madras på gulvet (husk også at beskytte underlaget mod fugt), et stort antal puder og tæpper, hænge juletræslys på balustraden og lave lanterne på vindueskarmen af ​​krukker og fyrfadslys. Et sådant sted kan du læse om eftermiddagen eller tælle stjernerne om natten.

I arrangementet af en lille altan er vi kun begrænset af vores fantasi, i modsætning til udseendet kan selv et lille rum bruges til at arrangere et ekstra "rum", hvor hver brugt tid vil være unik.