DIY: Hvordan laver man en borddekoration af træstubber?

Vi behøver:

  • 8 fyrretræsstubber i forskellige højder

  • flade boremaskiner

  • save

  • fræsemaskiner

  • 8 telys (stearinlys)

  • buksbom kviste

Vi starter:

I. Det første trin er at forberede stubberne, så de passer til siv. Hvis du allerede har 8 kufferter klar, skal du fjerne deres fremspringende grene og slippe af med snavs. Hvis du har lange træstykker, skal du dog bruge en sav til at skære dem på en sådan måde, at der dannes 8 stykker.

II. Det næste trin er at justere bunden af ​​kufferterne, så de kan stå fast på bordet. Men inden du begynder at trimme undersiden af ​​kufferter, skal du tænke på højden på hvert stykke. Dekorationen ser mere interessant ud, hvis hver af kufferterne har forskellig højde.

III. Når dine stubbe er stabile, er det tid til at bore et sted til et lys i dem. Brug en boremaskine med en fladboremaskine til dette. Forsøg at holde rillerne til lyset omtrent i midten af ​​bagagerummet.

IV. Brug en router til at udjævne bunden og toppen af ​​bagagerummet. Takket være dette vil du være i stand til at undgå unødvendige skader, når du bruger dekorationerne senere.

V. Det sidste trin er at placere kufferterne på bordet. Placer dem tæt på hinanden, og for at skabe en sammenhængende helhed skal du dække deres bund med buksbomkvist. Sæt stearinlys indeni, tænd dem og ..... Færdig! En sådan lysestage vil se godt ud på bordet, og på grund af det faktum, at julen nærmer sig med større trin, med tilføjelsen af ​​rødt tilbehør, vil midtpunktet være en perfekt dekoration til julebordet :) Kunne du lide ideen? Del det med os i kommentarerne :)