10 ideer til garderobearrangementer

Et påklædningsværelse er enhver kvindes drøm. Det er et nyttigt lagerplads til tøj, tilbehør, sko og overtøj. Hvordan skal garderobeskabet være, så vi kan bruge det godt? Hvor skal man adskille et klædeskab, hvis vi ikke kan allokere hele rummet til det?

Et påklædningsværelse som et separat rum er en meget bekvem løsning. Det er primært en chance for at holde tøjet i orden. Fordelen ved et klædeskab er, at det giver dig mulighed for at frigøre andre rum i huset fra pladskrævende skabe, skabe, kommoder og opbevaringsområder. Garderobeskabet skal først og fremmest være godt anlagt på et areal på mindst 3,5 m2. For at kunne skifte frit i garderoben har du brug for lidt ledig plads.

Loft påklædningsværelse. Hvad skal jeg gøre for at gøre det funktionelt? Byg skråninger med skabe - de kan være hylder, skuffer eller mini-skabe, installer et stort spejl, installer en bar til overtøj, og den er klar!

Omklædningsværelse i soveværelset. Husk, at det ikke giver mening at adskille garderoben i soveværelset, hvis rummet er for lille.

Omklædningsrum i hallen. En lille garderobe kan adskilles i hallen - hvis dens størrelse tillader det. Ofte er der et påklædningsværelse, også et rum til et separat toilet. Området i et sådant rum er ikke stort, men med det passende arrangement af hylder og barer kan vi lægge mange ting i det.

Se produkter, der vil være nyttige i enhver garderobe:

Kurve og kasser hjælper dig med at opbevare små ting, sæsonbestemt tøj og holde din garderobe pæn.

Alle slags bøjler:

Den originale tørklædebøjle i form af en canadisk Umbra-brandkjole. Lavet af polyester, det har åbninger til at sætte tørklæder, tørklæder, rammer og en Boho Dress-bøjle perfekt til tørklæder.

Pocketta-bøjle til håndtasker og tilbehør og en kjoleformet smykkearrangør lavet af taft og organza af høj kvalitet.