Sorte accenter i et moderne køkken - hvordan anvender man dem? Vi inspirerer!

Selvom hvide køkkener stadig er øverst, vælger flere og flere mennesker mørke køkkener eller med sort tilbehør . Denne klassiske farve giver trods alt interiøret en elegant karakter . Planlægger du et køkken, hvor sort vil herske? Eller måske undrer du dig over, hvordan man kan opleve et lyst køkken med sort tilbehør ? Lad dig inspirere - vi inviterer dig til en kort oversigt over køkkentrends domineret af sort.

I år er den populære hvide detroneret for første gang i mange årstider - farver taget fra naturen er i forgrunden . Sort, mørkegrøn, værdig marineblå og raffineret burgunder er populære. Dette betyder dog ikke, at det hvide køkken er passé - det er nok at gøre det livligt med stærke farver eller vælge en klassisk sort / hvid kontrast . Takket være dette ser interiøret ikke længere sterilt ud og bliver hyggeligt og fyldt med liv.

Køkkenet er i sort

Er der en mere tidløs og universel farve end sort? Denne raffinerede farve introducerer en unik atmosfære til interiøret og harmonerer perfekt med alle nuancer og materialer. Skabens sorte fronter vil utvivlsomt få vores køkken til at se stilfuldt og originalt ud. Hvis vi har et stort område, kan vi med sikkerhed vælge et monokromt køkken i sort . For mørke fronter skal du vælge sorte husholdningsapparater - takket være dette vil effekten blive endnu bedre! Mørke køkkener er spændende og elegante , så de kræver nøje udvalgt tilbehør og udstyr.

Elskere af den "lille sorte kjole " vil helt sikkert lide JURA D60 kaffemaskinen , som perfekt kombinerer klassisk design og de nyeste teknologier . Denne enhed vil glæde både espresso og designelskere. D60-espressomaskinen er udstyret med et innovativt PEP-system (Pulse Extraction Process), der forlænger espressobrygningstiden. Dette gør det endnu mere aromatisk og essentielt. Den elegante finish er også bemærkelsesværdig - den skinnende sorte kaffemaskine ser godt ud på baggrund af et moderne, mørkt køkken.

Sort og hvid klassiker

Det sorte køkken er originalt, stilfuldt og lidt mystisk. Husk dog, at en sådan løsning ikke fungerer, hvis vores køkken er lille - sort får rummet til at se mindre ud, end det virkelig er. Dette betyder dog ikke, at vi er nødt til at opgive drømmen om et køkken, hvor sort spiller en vigtig rolle - vi skal bare kombinere det med andre farver. Et sort og hvidt køkken er en god idé - det er forbløffende, at vi kun kan bruge et udsøgt og elegant interiør ved at bruge to grundfarver .

Et sort / hvidt køkken ser altid stilfuldt ud og går aldrig af stil . Vigtigere - vi kan lege med farver på mange måder, og det er kun vores fantasi, der bestemmer, om køkkenet vil være domineret af hvidt eller sort. Vi skal dog huske at holde os til visionen og kun vælge tilbehør og enheder i hvidt eller sort . I et lille køkken vil f.eks. A1 JURA kaffemaskinen være perfekt , da den imponerer med sin minimalistiske form og kompakte design . Denne slanke enhed tager lidt plads på køkkenbordet, ser elegant ud og serverer kaffe, der stjæler hjerterne til alle elskere af denne aromatiske drink. Kaffemaskine er tilgængelig for beggei hvid og sort .

Sort med træ

Fans af rustikke arrangementer kan også gå efter sort, hvilket vil være perfekt til køkkenet. Det er en god ide at kombinere sorte køkkenfronter med en træplade og udskifte nogle af de øverste skabe med hylder. Sort skaber en usædvanlig harmonisk duo med træ , så vær ikke bange for denne kombination. Placer dine yndlings kopper og planter på køkkenhylderne, som er en vigtig egenskab ved ethvert rustikt køkken!

Lad os også tænke på tilbehør og udstyr i en mørk farve . En sort elkedel, brødrister og kaffemaskine understreger arrangementets karakter. Amatører af "lille sort kaffe " bør prøve JURA Z6-modellen med en professionel aromakværn, der tilbereder lækker og varieret kaffe . Takket være kaffemaskinen nyder vi op til 22 specialiteter ved et tryk på en knap og glat og stift mælkeskum. Kaffemaskinen fås i skyggen "Diamond Black", der ser smuk ud på baggrund af sort og træ.

Sort er et fremragende valg til køkkenet. Fans af dristige løsninger kan vælge et køkken, der er helt arrangeret i mørke farver, som ser stilfuldt og elegant ud. Husk dog, at den sorte ikke behøver at spille den første violin - den fungerer godt i tilbehør ! Den skinnende sorte kaffemaskine fra JURA understreger ikke kun køkkenets karakter , men giver os også en kop aromatisk kaffe om morgenen.